Dobrev leváltja Gyurcsányt

Dobrev Klára lesz Gyurcsány Ferenc kihívója? Valószínű.
Gyurcsány Ferenc pártja a DK a legmegfelelőbb jelöltet választotta EP listavezetőnek amivel mindenki számára óriási meglepetést okoztak. A DK ezzel több legyet is ütött egycsapásra, hiszen ‘házon’ belül maradt a párt irányítása, a többi ellenzéki pártot szinte földbe döngölték amivel majdhogynem egyedüliként kihívója lehet majdan a Fidesznek, és nem utolsó sorban Gyurcsány lesz továbbra is a mozgató rúgója az ellenzéki tábornak.
Persze ahhoz, hogy tovább folytatódjon ez az elképesztő siker, az kell hogy Gyurcsány a háttérben maradjon, mert így sok baloldali szavazó is átszavazhat a DK ra, azok akik nem szimpatizáltak a volt miniszterelnökkel.
Dobrev Klára indítása viszont átvágta a gordiuszi csomót. Gyurcsány maradt, a DK már a legerősebb ellenzéki párt lett, és nem utolsó sorban Dobrev Klára az egyik legszimpatikusabb a jelenlegi ellenzéki politikusok között.
Így joggal jelenthetjük ki, Dobrev leváltja Gyurcsányt.

Kapcsolódó cikkek

Kósa Lajost a Fidesz párttévéjében „faggatták” a rejtélyes 1300 milliárdról

O.L.K.T.

DURVUL A HELYZET!

H Miklós

A győri választási bizottság titokzatos ülése miatt kezdett nyomozásba a rendőrség közokirathamisítás gyanújával!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!