Dobrev Klára szerint keményen ostorozni fogják az EU-ból Orbán Viktort!

A DK európai parlamenti képviselője szerint a kormányfő kemény évek elé néz.

A Népszava hétfői cikke szerint a kormány arra készül, hogy lealkudjon az uniós büntetésekből. A reménytelen számlákat már ki sem küldik Brüsszelbe, a költségvetés inkább lenyeli ezek költségét – fogalmazott a lap.

Dobrev Klára a Klubrádióban reagált arra, hogy a kormány próbál alkudozni Brüsszellel a korrupció miatti büntetésről. A DK európai parlamenti képviselője szerint ez

nyílt beismerése annak, hogy loptak, csaltak, hazudtak.

Szerinte az EU egyre komolyabban ellenőrzi a magyar kormány köreihez köthető korrupciós botrányokat a be nem nyújtott számlák, a készülő jogszabályok és a 7-es cikkely előkészületei alapján.

Dobrev a műsorban úgy fogalmazott, hogy szerinte “nem véletlenül mondta a volt finn nagykövet, hogy Európa egyik legkorruptabb országa Magyarország.” Ráadásul Dobrev Klára szerint a következő költségvetésben sokkal kevesebb pénz érkezik, ha a kormány nem hajlandó a bírói, ügyészi függetlenséget garantálni.

Dobrev Klára Orbán Viktor vesszőfutására számít a következő években. Ezt a készülő jogszabálytervezetekre és a 7-es cikkely élesítése körüli előkészületekre alapozva mondja, valamint arra, hogy az Európai Tanács soros elnöki tisztét betöltő finneknél az egyik legfontosabb kérdés a jogállamiság

– írja a Klubrádió.hu.

A teljes beszélgetés ITT hallgatható meg.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Egyetlen képen a magyar valóság. Értelmezzük!

O.L.K.T.

Tóth Bertalan: a Strache-ügy nettó hazaárulás

O.L.K.T.

Már az ENSZ is Soros kottájából játszik. ORBÁN ÉS SZIJJÁRTÓ KOMPLETT ELMEBETEGEK

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!