Dobrev Klára rendkívüli írása!

0

Demokráciaellenes támadásnak tartja az Európai Parlament az Isztambuli Egyezmény elleni lejárató kampányokat. Nagy többséggel fogadtuk el ezt az állásfoglalást, melyet a Néppárt, a Fidesz pártcsaládja terjesztett elő. A fideszes EP-képviselők természetesen nemmel szavaztak.
Emlékeztek, hogy Varga Judit, igazságügyi miniszter, egyszerűen politikai hisztinek nevezte az Isztambuli Egyezményt, annak törvénybe iktatását pedig túlmisztifikáltnak?
Felháborító, hogy az Orbán-kormány láthatóan semmit sem tesz azért, hogy védje a családon belüli erőszak áldozatait. Miközben hetente egy nő életét veszíti párkapcsolati erőszak miatt, a magyar kormány nem ad valódi védelmet az áldozatoknak.
Egy európai Magyarországon egyetlen nőnek sem szabad eltűrnie a bántalmazást, mindenkit megillet a nyugodt élet. Folytatni fogom a harcot a családon belüli erőszak visszaszorításáért!

Demokráciaellenes támadásnak tartja az Európai Parlament az Isztambuli Egyezmény elleni lejárató kampányokat. Nagy…

Gepostet von Dobrev Klára am Donnerstag, 13. Februar 2020

olkt.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!