Dobrev Klára: Ne hagyjuk hogy Orbán a saját képére formálja a gyerekeinket!

Már az amerikai CNN is azon szörnyülködik, hogy miként ülteti a hatalom a gyerekeink fejébe a gyűlölet és félelem magvait; hogy aki egy kicsit is más, mint mi, attól félni kell – mondta Dobrev Klára.

Nagy a verseny, de azt hiszem ez a leggonoszabb, legfélelmetesebb és legkártékonyabb bűn, amit hatalom elkövethet a népével szemben. Mert egy gyermeket örök életére el lehet rontani, ha a nyitottság, a világra való kíváncsiság ébresztgetése helyett azt plántáljuk a fejébe, hogy ami nem olyan, mint ő, attól félnie azt utálni kell.

Én erre csak 3 féle gyógyírt ismerek: beszélgetés, beszélgetés és beszélgetés.

Ne hagyjuk hogy Orbán a saját képére formálja a gyerekeinket! Marci (ahogy testvérei) tudni fogja, hogy nem attól kell tartania, akinek más a bőrszíne, más nyelvet beszél vagy máshonnan jön, hanem attól, aki félelmet és haragot szít az emberek között.

olkt.hu/Facebook

Kapcsolódó cikkek

Akkora jólét van az országban, hogy tömött sorok állnak az ételosztásánál

O.L.K.T.

Egy rendőr nyílt levele

O.L.K.T.

Gyurcsány Ferenc: Orbán! „Te majd nem fogsz tudni megszökni”

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!