Dobrev Klára: Ellopták az adatokat!

Kedves Barátom!

Mától számítva pontosan egy hónapunk maradt az európai parlamenti választásig. Egy hónapunk maradt arra, hogy rádöbbentsük az országot, mi mindent veszíthet, ha nem mutatja meg európai elköteleződését.

Az aláírásgyűjtés lezárultával ugyanakkor akaratlanul is eszünkbe juthat, hogy tavaly áprilisban hány kamupárt próbálkozott azzal, hogy eltérítse a népakaratot. Volt olyan párt is, amelyről később kiderült, hogy a Fidesztől kaphatta az elindulásához szükséges aláírásokat. Bár idén nem hemzsegnek úgy a kamupártok, mint tavaly, most is érdemes ellenőriznünk, hogy visszaéltek-e a személyes adatainkkal. Ha Te is szeretnéd ellenőrizni, hogy nem szerepel-e olyan pártnál is az aláírásod, amelynek nem adtál, könnyen megteheted.

Kattints a linkre, írd be az adataid és már le is tudod kérdezni a Nemzeti Választási Irodától, hogy mely párt vagy pártok adták le az aláírásodat, hogy elinduljanak.

Ha a lekérdezés során kiderül, hogy az adataidat olyan párt is felhasználta, amelynek nem írtál alá ajánlást, kérlek tájékoztass minket, hogy beszámolhassunk a csalásról.

Kapcsolódó cikkek

“Orbán meg akarja úszni a felelősségre vonást, ezért retteg az erős Európától!”

O.L.K.T.

Miért is léptünk be a Zunióba, mert…mi nem vagyunk hajlandók azt csinálni, amit Brüsszel diktál

O.L.K.T.

Kéréssel fordult az emberekhez Sas József. “Talán ez életem utolsó kérése Önökhöz…”

O.L.K.T.