Dobrev Klára: Ellopták az adatokat!

Kedves Barátom!

Mától számítva pontosan egy hónapunk maradt az európai parlamenti választásig. Egy hónapunk maradt arra, hogy rádöbbentsük az országot, mi mindent veszíthet, ha nem mutatja meg európai elköteleződését.

Az aláírásgyűjtés lezárultával ugyanakkor akaratlanul is eszünkbe juthat, hogy tavaly áprilisban hány kamupárt próbálkozott azzal, hogy eltérítse a népakaratot. Volt olyan párt is, amelyről később kiderült, hogy a Fidesztől kaphatta az elindulásához szükséges aláírásokat. Bár idén nem hemzsegnek úgy a kamupártok, mint tavaly, most is érdemes ellenőriznünk, hogy visszaéltek-e a személyes adatainkkal. Ha Te is szeretnéd ellenőrizni, hogy nem szerepel-e olyan pártnál is az aláírásod, amelynek nem adtál, könnyen megteheted.

Kattints a linkre, írd be az adataid és már le is tudod kérdezni a Nemzeti Választási Irodától, hogy mely párt vagy pártok adták le az aláírásodat, hogy elinduljanak.

Ha a lekérdezés során kiderül, hogy az adataidat olyan párt is felhasználta, amelynek nem írtál alá ajánlást, kérlek tájékoztass minket, hogy beszámolhassunk a csalásról.

Kapcsolódó cikkek

Jönnek a migránsok, bár senki sem látja őket

O.L.K.T.

Ez is a mi hazánk, Magyarország és mégis van benne szeretni való. VIDEÓ

O.L.K.T.

RENDKÍVÜLI! Nyugdíjasok figyelem! Már csak otthonkára lehet lakhatási támogatást igényelni

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!