Dobrev Klára adott egy pofont az Origonak!

Pert nyert újra az Origo ellen.

Az atv.hu szúrta ki, hogy Dobrev Klára egy gyerekkori, édesapjával közös képet tett ki a Facebookra. A fotó apropója, hogy a Demokratikus Koalíció EP-listavezetője ismét pert nyert az Origo ellen, miután édesapját azzal vádolták, hogy ügynök volt.

Ezt írta:

Édesapám nem volt ügynök. Ő már nem tudja megvédeni a becsületét, ez az én dolgom maradt. Apám nem volt ügynök, Blanka nem bukott meg, nincs Soros-terv és Magyarország legnagyobb problémáját nem a migránsok okozzák.

Szerinte Magyarország becsületét is közösen kell megvédeni!

Ismét jogerősen pert nyertem az Origo ellen. Édesapám nem volt ügynök. Ő már nem tudja megvédeni a becsületét, ez az én…

Posted by Dobrev Klára on Friday, 19 April 2019

Dobrev Klára egyébként jelenleg a legnépszerűbb EP-listavezető, derült ki a Medián legutóbbi kutatásából, amely szerint a szavazók több politikusnőt látnának szívesen „fontos politikai szerepben”.

Kapcsolódó cikkek

DK: A kormány a jogerős bírói ítéletet sem akarja végrehajtani!

Rubóczki Tamás

Orbán hazudik!

H Miklós

Minden elismerésem annak az MTVA dolgozónak, aki ezt a felvételt kijuttatta!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!