Döbbenetes új fejlemény a Dózsa György úti gázoló ügyében

Folytatódott M. Richárd tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken.

Két éve a kecskeméti maffiaper volt vádlottja, M. Richárd egy Mercedesszel csapódott bele egy balra kanyarodó Citroënbe a XIII. kerületi Dózsa György úton. A balesetben egy 23 és egy 37 éves férfi meghalt, többen pedig súlyosan megsérültek. Az ügyészség mindkét sofőrt halált okozó közúti baleset gondatlan okozásával vádolja.

A tárgyaláson most levetítettek egy addig nem látott videót – írja az Index. A felvételen az látható, hogy
M. Richárd saját magát videózta még az ütközés előtti másodpercben is.

Védője azt kérte a bírótól, hogy a nyilvánosság kizárásával vetítsék le a videót a tárgyaláson, de a bíróság elutasította az indítványt. Annak viszont eleget tettek, hogy a felvétel végén hallható sikolyokat már ne játsszák le.

M. Richárd szerint ezt a felvételt azért nem adták be bizonyítékként, mert olyan tartalmú, ami nem tartozik másra, nem tartozik a sajtóra – párjának akarta elküldeni, mielőtt megajándékozza egy autóval.

Döbbenetes új fejlemény a Dózsa György úti gázoló ügyébenFolytatódott M. Richárd tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken.Két éve a kecskeméti maffiaper volt vádlottja, M. Richárd egy Mercedesszel csapódott bele egy balra kanyarodó Citroënbe a XIII. kerületi Dózsa György úton. A balesetben egy 23 és egy 37 éves férfi meghalt, többen pedig súlyosan megsérültek. Az ügyészség mindkét sofőrt halált okozó közúti baleset gondatlan okozásával vádolja.A tárgyaláson most levetítettek egy addig nem látott videót – írja az Index. A felvételen az látható, hogyM. Richárd saját magát videózta még az ütközés előtti másodpercben is. Védője azt kérte a bírótól, hogy a nyilvánosság kizárásával vetítsék le a videót a tárgyaláson, de a bíróság elutasította az indítványt. Annak viszont eleget tettek, hogy a felvétel végén hallható sikolyokat már ne játsszák le.M. Richárd szerint ezt a felvételt azért nem adták be bizonyítékként, mert olyan tartalmú, ami nem tartozik másra, nem tartozik a sajtóra- párjának akarta elküldeni, mielőtt megajándékozza egy autóval.forrás: porpeller.huvideó: indavideo.hu/index.hu

Gepostet von Maffia barát am Donnerstag, 19. September 2019

Kapcsolódó cikkek

Paktum védi a bankokat!

Rubóczki Tamás

Csaba László keményen kiosztotta ezt a diktatórikus rezsimet!

Rubóczki Tamás

A kamuhír az kamuhír, pláne ha a Fidesz generálja!

O.L.K.T.