Döbbenetes! Még mit vesz el ez a maffia-kormány???

Köszönjük Orbán Viktor, köszönjük! – Valami még marad a magyaroknak vagy mindent elveszel? – Ilyen féregség a világon nincs már!

Drágulhat a közös költség a lakástakarékok támogatásának megszüntetése miatt, hiszen hasonló hozammal kecsegtető betétbe a társasházak nem tudják elhelyezni a lakóktól beszedett pénzt – nyilatkozta a Társasházkezelők Szövetsége az RTL Klub Híradónak.

A szövetség szerint egymillió ember járhat rosszul, mert az Országgyűlés megszüntette a lakástakarékok után járó állami támogatást, így ha a most élő szerződések is lejárnak, egymillió család járhat rosszul.

Még jó hogy nagyon sok ház kötött lakástakarék szerződést, amiből valamilyen felújítást akartak elvégezni mondjuk. A tervezésnél számoltak az állami támogatással. Ha az nincs, pótolni kell valahonnan.

Egészen halkan jegyzem meg valaki ezen is nagyot fog kaszálni,a kérdés csak az hogy mikor állnak elő egy új tervel, aminek természetesen csak egy fideszes kötődésű bank fog megfelelni.

kép. nbb.hu

olkt.hu
[xyz-ihs snippet=”olkt”]

Kapcsolódó cikkek

Év végéig drágulni fog a hús, a tej, a kenyér!

O.L.K.T.

Sukoró-ügy: elutasították Tátrai perújítási kérelmét!

Rubóczki Tamás

Akadozik a Facebook

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!