Döbbenetes levelet kapott az OLKT egy többgyermekes édesanyától!

Ezt a levelet az OLKT Facebook oldalunkra kaptunk, amit változtatás nélkül adunk közzé. A levél írója kérte, hogy nevét ne közöljük le. Íme a levél:

NÉVTELENÜL írom, mert már félek!


Tisztelt OLKT!


Nem vagyok én semmilyen párt pártján. És csak egy ellen. Egy kis városban élek, ahol a polgármester asszony a Párt tagja (direkt a nagy betű). Itt a 90% ellenzék. És mégis nagy fölénnyel nyertek itt is. Érdekes. Viszont hatalmas sajnálatomra bizony sok ember itt csak addig látja a politikát, hogy egyik vagy másik. Fekete vagy fehér. Migránsok és nacionalizmus vagy marad ami van. És sokaknál “marad ami van” alapján mentek a voksok. Én szégyellem magam helyettük is. Mert szégyen. Szégyen a Párttól, hogy a nép aluliskolázott rétegét megvezette, meg TUDTA vezetni ezzel a migráns-hablattyal. Mennek mint a lovak szemellenzővel. Nem lát, nem hall. Tapasztal, de érdemben feldolgozni nem tudja. És ezek, plusz a “kintről” érkezett (levél)szavazatok együtt … csak annyit tudok mondani, hogy a jó Isten segítsen minket az elkövetkező 4 évben. (egy több gyermekes magyar édesanya egy kis városból).

A levél mellé egy képet is csatolt az üzenet írója, városom az nvi.hu ra feltöltött Szabolcs Szatmár Bereg megyei jegyzőkönyvek másolata, ami a Kisvárda 3-as számú választókörzet, Seszták Miklós NFM miniszter Dombrád 1-es és 2-es szavazókörzete. A lapok másik oldalát vagy második lapot, nem tudom feltölteni mert .tif formátumban van. De érdemes rápillantani ugyanis azokon abszolút semmilyen pecsét nincs!

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Karácsony Gergely kitette a kurd zászlót a Városházára.

O.L.K.T.

Ha már kirúgták, ezért keményen nekiment volt pártjának Szanyi Tibor

O.L.K.T.

Gigahitelek Mészáros Lőrinc cégbirodalma mögött VIDEÓ

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!