Döbbenetes leleplező videót tett közzé Gyurcsány Ferenc Orbánról!

Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke nem finomkodott. Olyan leleplező videót tett közzé Orbán Viktorról, ami alapjaiban rengetheti meg a rendszer alapjait.

Élő egyenesben omlik össze a kormányzat teljes kommunikációja. Gyurcsány Ferenc meglepően közérthetően magyarázta el egy leleplező videóban annak a gyűlöleten alapuló valóságshownak a részleteit melyet a Fidesz és külföldi kampány-tanácsadói kidolgoztak.

De lebuktak!

Érzékletesen mutatja be a DK elnöke annak a jól olajozott gépezetnek a részleteit, mely során tíz éve tartják gyűlöletben és hazugságban a teljes társadalmat. A cél pedig világos, minden eszközzel hatalmon maradni.

“Ha egy hülye és egy korrupt közül lehet választani, az emberek mindig a korruptat fogják választani” – hangzik el a videóban Finkelstein a Fidesz közelmúltban elhunyt kampánygurujának tételmondata. Ebből is látszik, hogy milyen hideg és számító módon, patikamérlegen mérték le a társadalom reakcióit a különböző ügyekben.

Gyakorlatilag üzemi módszerekkel gyártották le azt a virtuális valóságshowt ami miatt ennyire rettenetes és szörnyű ez az ország.

Ebben a videóban azonban ennél több is elhangzik, bizonyítékok és a komplett felépítése ennek a szörnyen embertelen rendszernek. Ez a videó, amit mindenkinek látnia kellene:

Ugye te sem vetted be, hogy létezik a Soros-terv?
Sajnos kétmillió magyar igen. Most megmutatom nektek, hogy mi volt a Fidesz receptje. Itt a nagy átverés 5 percben. Orbán mindenre képes a hatalma megtartásáért.

Ne dőlj be neki.

5 percben az ország legnagyobb átveréséről

Ugye te sem vetted be, hogy létezik a Soros-terv?Sajnos kétmillió magyar igen. Most megmutatom nektek, hogy mi volt a Fidesz receptje. Itt a nagy átverés 5 percben. Orbán mindenre képes a hatalma megtartásáért. Ne dőlj be neki.

Posted by Gyurcsány Ferenc on Tuesday, 22 January 2019

olkt.hu/Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy világméretű járványnál Magyarország megszívná!

O.L.K.T.

Demokratikus szavazással legalizálod az orbáni diktatúrát…és ez nem e te hibád!

O.L.K.T.

Gáspár! Apád erre nevelt?

O.L.K.T.