Döbbenet: Orbán miatt vegzálják a külföldre utazó magyarokat!

Döbbenet!

Az idők folyamán mindig is megbecsült európai nép volt a magyar, most azonban eljutottunk oda, hogy miniszterelnökünk miatt nem csak Európa szégyenpadjára kerültünk, de meg is utáltak bennünket magyarokat Európában.

Ebben a fenti mondatban az a tragédia, hogy semmi, de semmi túlzás nincsen. Ugyanis döbbenetes eseménysorok indultak útjára és komoly erő kell ennek megállítására, mert ha egyszer ez elindul, bizony nem lesz vége.

Bécsben ugyanis kipécézték az osztrákok a magyar rendászdámú autókat. No nem a hatóságok – sokkal rosszabb a helyzet, a bécsi polgárok.

Magyarország, lépj ki azonnal az EU-ból! Nem fogsz hiányozni.

„Bécsben a magyar rendszámú autókra teszik ki osztrákok” – ezzel a kommentárral kapta a képeket a 24.hu. A második üzenet a következő magyarra fordítva:

 „Bassza meg Orbán”.

Úgy néz ki, eljött a pillanat, amikor visszaüt ránk Orbán politikája. Elég erős üzenetet kell küldenünk Európának a mostani választásokon. Mi nem Orbán népe vagyunk!

Forrás: 24.hu

Kapcsolódó cikkek

TEK: A terrorelhárítók lakásokba mehetnek be, embereket zárhatnak be vagy küldhetnek ki bárhonnan!

Rubóczki Tamás

Orbán kapja az ívet rendesen.

O.L.K.T.

Így szabotálta el a nyomozóhatóság és az ügyészség az Elios-ügy felderítését

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!