Döbbenet: Orbán és az LMP!

0

Orbán Viktor az LMP-t mint pártot védőűgyvédjének Schiffer András volt LMP-s politikus és az LMP alapítója álltal hozta létre, és juttatta a Parlamentbe azzal a feladattal, hogy akadályozzák az ellenzék összefogását, és jelentse fel Gyurcsány Ferencet jelenlegi DK elnököt. A hamis beszéd másik funkciója pedig annak legitimálása, hogy Schiffer és pártja tevékeny részt vállal abban, Schiffer maga jelentette fel Sukoró ügyében Gyurcsány Ferencet. 2014-ben úgy tudtak elindulni a választáson, hogy a Fidesz gyűjtötte össze az ajánlószelvényeket. 2014-ben az LMP különindulása miatt 11 olyan körzetet nyert meg a Fidesz, ahol a demokratikus ellenzéki szavazók voltak többségben. Ezzel biztositották Orbánnak a 2/3-ot, aki ennek segitségével tudta kiépíteni a diktatúrát. 2016. júniusban Szél Bernadett és Orbán Viktor, akik mindketten Soros György pénzén tanultak. Tusványoson a Fidesz bálványosi gyűlésén együtt szidták Sorost amiről videófelvétel is készült ahol Kósa Lajos és Szél Bernadett adtak maguknak a hatásra. 2016.VIII-ban Schiffer András lemondott az LMP elnökségéről, és Szél Bernadett vette át a helyét azaz ő vezeti az LMP pártot, aki jelen pillanatban folyamatosan folytatja a Fidesz támogatását szinte mindenben. 2016. októberben támogatták Orbán Viktor menekültellenes, betelepítési kvóta és Brüsszel ellenes népszavazását. 2016. novemberben megszavazták Orbánnak 4 fideszes alkotmánybíró megválasztásához a 2/3-ot, ezzel biztosították, hogy az AB mind a 15 tagja fideszes legyen 2028-ig.

“Orbán az LMP-t volt főtanácsadója, miniszterei biztosa és jelenleg a Terror Háza igazgatójaként Schmidt Márián keresztűl pénzeli, akinek a fia Ungár Péter az LMP elnökségi tagja és szóvivője. Az LMP kvótaellenes fideszes cégnél plakátolnak a kampány alatt, 1100 plakáthelyen!”

 

Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt egyedül a Vona Gábor álltal vezetett Jobbikkal fogott volna össze, de ők elutasították. Az LMP 2018-ban is a különindulással 13-15 mandátumot vehet el a demokratikus ellenzéki pártoktól, ezzel segítve a Fideszt a hatalmon maradásra a további évekre. A DK visszaléptette Tóth Zoltánt volt választmányi elnököt Szél Bernadett javára, de az LMP nem lép vissza senkinek a javára, ami így gusztustalan lett a részükről. Szél 2017. decemberében kijelentette, hogy Polt Pétert legfőbb ügyészt gyorsan kirugná, most pedig azt mondta, hogy maradjon ő csak a helyén, mert nem szeretné, ha gazdája és bűntársai börtönbe kerülnének. Orbán Viktor miniszterelnök honorálja ezeket Szélnek és a Fidesz támogatását, mivel Szél már két nagyértékű kertesház ingatlannal rendelkezik. Budakeszin 1024 nm-es ingatlanon, 90 nm-es házzal, Pátyon 1255 nm-es telken, 170 nm-es házzal. Az utóbbit 100 millió forintért árulták. De több másik dologban is hírtelen kezdett el vagyonosodni Szél Bernadett. Pl. vadonatúj gépkocsi, új laptopok a pártnak és személyének, hirtelen milliók a pártkampányokra stb…Egyetlen nem Fideszbarát van az LMP-ben, ő Hadházy Ákos társelnök, aki Orbán Viktor leváltásáért összefogna az ellenzéki pártokkal, desajnos az LMP-ben nincsenek hozzá társai. Igencsak elgondolkodtató lett így, hogy valaki szavazni fog az LMP-re?!

 

 

olkt.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!