Döbbenet: Nem kapsz tűzifát ha nem a Fideszre szavazol! (Videó)

Döbbenetes videót készített a Hajdú-Bihar megyei Nyírábrány településen. A videót készítő Káposznyák István a Magyar Szolidaritás Mozgalom tagja – adta közzé a pestibulvar.hu.

Neve onnan lehet ismerős, hogy ő borította a Florida-gate néven elhíresült ügyet, amikor a debreceni fideszes városvezetők krémje energiakonferencia címszó alatt süttette a hasát a távoli Floridában még 2013-ban. Konferencia nyomokban sem volt felfedezhető, csak a habzsi-dőzsi. Ráadásul a kiművelt delegáció-tagok saját magukat buktatták le a Facebookos posztolásaikkal. Káposznyák nem állt le, most újabb – ezúttal nagyságrendekkel gusztustalanabb fideszes visszaélésre derített fényt. A leghidegebb időszak jellemzően a január, ilyenkor az önkormányzatok egy része tűzifát oszt a rászorulók közt. Nyírábrány vezetése azonban máshogy tesz.

“Több köbméternyi fát osztogat a fideszes Tóth Csaba, (a helyi önkormányzat szociális és gyermekvédelmi ügyintéző).”

– mondja a videón szereplő egyik helyi lakos. A szociális tűzifaosztás azonban kevesek kiváltsága, ugyanis nem elég, ha valaki szegény, a jogosultság egy más típusú előfeltételhez is kötve van:

“Tőlem azt kérdezte Tóth Csaba, hogy milyen pártra fogok szavazni? Mondtam neki, hogy az MSZP-re. Akkor jó, ha nem Fidesz, akkor nem kapok fát”

– idézte az asszony Tóth Csabával folytatott párbeszédét. Íme a videó:

 

 

olkt.hu/pestibulvar.hu

Kapcsolódó cikkek

A sárgapólósok szétcincálták a fideszes kabinetfőnököt! (+Videó)

Rubóczki Tamás

Bangóné Borbély Ildikó úgy kiosztotta a Fideszt, hogy a fal adta a másikat!

Rubóczki Tamás

Fantasztikus dal született a Putyin farpofái közé bemászott Orbánról! (+videó)

Rubóczki Tamás