DK: Palkovics nem gondolja, hogy rombolna a DK szerint igen! – Ezért fizesse vissza az MTA-nak a felvett fizetését!

A Magyar Tudományos Akadémia lerombolásával megbízott Palkovics Lászlóról sajtóinformációk szerint kiderült, hogy évekig vett fel 800 ezer forintos fizetést úgy az Akadémiától, hogy a szerződésében meghatározott kötelezettsége ellenére nem publikált. Korábban a fideszes propaganda többek között egy szülési szabadságon lévő kutatót vádolt meg azzal, hogy publikálás nélkül vesz fel fizetést. Ismét kiderült, hogy egy fideszes saját maga követte el azt, amivel másokat vádolt.

Arató Gergely a Demokratikus Koalíció alelnöke azt követeli, hogy Palkovics László kamatostul fizesse vissza az MTA-tól jogtalanul felvett pénzt! A DK szerint nem a becsületes kutatókat kell bizonytalanságba taszítani, nem a valós tudományos munkát végzőket kell külföldre üldözni, nem az Akadémiát kell tönkretenni, hanem az olyan csalók fizetését kell megvonni, mint Palkovics László. Európai magyarként és hazafiként elvárjuk, hogy Palkovics László kamatostul fizesse vissza a jogtalanul felvett pénzt az MTA-nak!

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

21 titok szülésznőktől arról, mit látnak és mit élnek át a szülőszobán

O.L.K.T.

Pofátlan választ adott Rétvári Bence is Zentéről! (Videó)

O.L.K.T.

Megszüntetik a déli harangozást Magyarországon

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!