DK: A kormány átverte a nyugdíjasokat!

A kormány átverte a nyugdíjasokat, mert várhatóan nagyobb mértékben emelkedik a kenyér ára, mint amennyivel a nyugdíjukat növelték, írják közleményükben. Gréczy Zsolt, a párt szóvivője a DK és a Szolidaritás nevében pénteken, sajtótájékoztatóján azt mondta, 10 százalékkal drágult a búza, ezért a malomipari vállalkozások kénytelenek emelni a liszt árát. Emellett növekedtek a bérköltségek, mivel a kormány teljes mértékben a vállalkozókra hárította a béremelésből fakadó pluszkiadásokat, az áram pedig úgy nőtt a magyar vállalkozások számára 30 százalékkal, hogy közben a világpiacon csökkent az energia ára – sorolta. Ezek hatásaként a kenyér várhatóan 10 százalékkal fog emelkedni, miközben a nyugdíjasok juttatása csak 3 százalékos emelkedést hoz, ezért a kormány ismét átverte a nyugdíjasokat – összegzett Gréczy Zsolt.

 

OLKT: A Fidesz kormány ipari méretekben ver át mindenkit akivel csak dolga akad. A bűnözés az bűnözés, ezért ezt addig folytatják, míg a választók ezt megnem unják! Ti nem unjátok még???

 

(OLKT/MTI)

Kapcsolódó cikkek

Molnár Csaba: Polt Péter fél a felelősségre vonástól!

Rubóczki Tamás

Senki nem gondolta volna, de Bálint gazda buktatta meg az Orbán-rendszert – MÉG NE ÉLESÍTSD!!!

O.L.K.T.

Szabó Tímea: Deutsch Tamás egy gusztustalan senkiházi!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!