DK: A kormány átverte a nyugdíjasokat!

A kormány átverte a nyugdíjasokat, mert várhatóan nagyobb mértékben emelkedik a kenyér ára, mint amennyivel a nyugdíjukat növelték, írják közleményükben. Gréczy Zsolt, a párt szóvivője a DK és a Szolidaritás nevében pénteken, sajtótájékoztatóján azt mondta, 10 százalékkal drágult a búza, ezért a malomipari vállalkozások kénytelenek emelni a liszt árát. Emellett növekedtek a bérköltségek, mivel a kormány teljes mértékben a vállalkozókra hárította a béremelésből fakadó pluszkiadásokat, az áram pedig úgy nőtt a magyar vállalkozások számára 30 százalékkal, hogy közben a világpiacon csökkent az energia ára – sorolta. Ezek hatásaként a kenyér várhatóan 10 százalékkal fog emelkedni, miközben a nyugdíjasok juttatása csak 3 százalékos emelkedést hoz, ezért a kormány ismét átverte a nyugdíjasokat – összegzett Gréczy Zsolt.

 

OLKT: A Fidesz kormány ipari méretekben ver át mindenkit akivel csak dolga akad. A bűnözés az bűnözés, ezért ezt addig folytatják, míg a választók ezt megnem unják! Ti nem unjátok még???

 

(OLKT/MTI)

Kapcsolódó cikkek

Székely Tamás: Jöhet a sztrájk!

Rubóczki Tamás

A KDNP 1,2 millió forintért nyalt el lekvárt!

Rubóczki Tamás

Orbán olyat mondott, hogy egész Európa ezen röhög!

Rubóczki Tamás

2 hozzászólás

János Dunai 2018. február 6. at 6:29 du.

A NYUGDIJ KIFIZETHETOSEGENEK ERTEKALLOSAGANAK TITKA A 67 ÉVES NYUGDIJKORHATAR 15 EV ALATT NINCS NYUGDIJ 40 EV A MAX BESZAMITHATOSAG ES NINCS KORKEDVEZMÉNY!!120 EZER FT ES 170 EZER FT KOZOTT EZ AZ ALAPNYUGDIJ.2-ES SZORZO ALKALMAZHATO ESETENKÉT MAX,TEHAT 340 EZER FT IGY.60 ÉV UTAN ÁT KELL TERNI A TELJES EGYENI NYUGDIJROL GONDOSKODASRA A TERMELO SZEKTOR A TERVEZO EGYETEMI MEGBIZASU HALOZAT IGENYBEVETELÉVEL TERVEZESRE GYARTASRA ELADHATO TERMÉKEK FORMAJABAN.DE MARADJUNK A JELENNÉL.MINDERRE AZONNAL EVI 3 MILLIARD EURONYIT KOLTENI.A 64 MILLIARD EVI TERVEZETT DOLLARNYI BEVETELT FIGYELEMBEVEVE ALAPADOT CSAK AMI EGY DARAB ADO ES PUNKTUM.VALLALKOZONAK CEGEKNEK BRUTTO ARBEVETELRE SZEMÉLYRE SZABOTTAN EVENTE VOLTOZO FUGGVENYBEN 0-90% KÖZÖTT.LAKOSSAGNAK 5 EZER FT /FÖ/HONAP ES PUNKTUM SEMMI MAS ADO.SE SZJA SE ÁFA.TB 100%!!A MINIMALBER A HOZZAIGAZODO ARAKAT FIGYELEMBE VEVE 1200 FT NETTO ORANKÉNTAMI ORSZAGOSAN KOTELEZÖ!! ES 1500 -1800 SZAKKÉPZETTEKNEK DE NEKIK MINT MINT ADHATO MINIMUM..1200 FT NETTO OABER MINDENHOL GARANTALT LEGYEN ES 90 EZER FT ALANYI JOGON 21 ÉVES KORTOL.EZERT KELL 10+4-BEN BEINDITANI PANIKSZERUEN AZ ERTEKTERMELEST AZ UVEGHAZAS PORTAKKAL AZ EGYETEMEK TERVEZO KESZSEGEVEL AZ PARBAN EGYEB BARMILYEN TERMEKKEL ELOALLO TERULETEN.CSALADI POTLÉK KOZMUNKA NYET.AKI MUNKAT NEM FOGAD EL AZT KIVENNI A 90 EZERBÖL ES KULFOLDI MUNKATABOR.AZ 1500 MINIMUM AZ SZAKKÁPZETTEKNEK JAR ALANYI JOGON 15 EV MUNKAVISZONY UTAN.ITT MAR NINCS KECMEC.A TOBBI A SZAKSZERVEZET DOLGA.AZ OKTATAS VERSENYSZFERAI FIZETÖS ES NEM KOTELEZO KELL LEGYEN ERRE A KAMATMENTES FUGGETLEN FT-OS HITEL RNDELKEZESRE ALL 15-20 ÉVES TORLESZTES CSUSZTATAS KEZDESSEL.A MULTIK EUROBAN FIZETIK A MUNKABERT A TB-T AZ ADOT-CSAK EGYETLEN EGY VAN!-ES A KULFOLDRE TERMELÖK IS ARANYOSAN A BEVETELUKBÖL.FUTTABAN ENNYI

Válasz

Hozzászólok