DK: Két éve fedezik a választási csalást

0

Mára már mindenki számára közismert tény, hogy a 2018-as országgyűlési választásokon csalások sorozata történt – mondta el Oláh Lajos a DK országgyűlési képviselője.

Majd hozzátette:

“Trükköztek kamupártokkal, aláírásokkal, sőt, még halottak adataival is visszaéltek, többek között Budapest VI-VII. kerületében is!”

Azonban hiába tett feljelentést is a Demokratikus Koalíció az ügyben, hiába fordultunk több körben írásbeli kérdésekkel Pintér Sándor belügyminiszterhez és Polt Péter legfőbb ügyészhez, lassan két év után a hatóság még mindig nem kíván lépni, semmi nyoma nincs annak, hogy egyáltalán vizsgálódtak az ügyben.
Eközben több száz olyan aláírást szerepelt a Fidesz és a kamupártok hatóság által lefoglalt ajánlóívein, amelyek erősen aggályosak.
Azonban sem arra a kérdésre nem kaptunk egyértelmű választ, hogy az érintett embereket beidézték-e egyáltalán meghallgatásra, sem arra, hogy folyik-e még érdemi nyomozás az ügyben – hiszen ahol ennyi kamu aláírás előbukkant, ott könnyen lehet még több is.
Oláh Lajos elmondta még, hogy a

“Demokratikus Koalíció tiltakozik az ellen, hogy a hatóság lassan két éve fedezi a választási csalást!
A DK nem hagyja feledésbe merülni az aljasságot, követeljük, hogy derítsék fel és vonják felelősségre a bűnösöket!”

– zárta sorait a képviselő.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!