DK: Jutalom nélkül maradtak a jó tanulók – Felháborító, hogy a KLIK becsapta a gyerekeket

0

A Közép-Pesti Tankerületi Központ pályázatot hirdetett a helyi általános iskolák legjobb tanulói számára

„100 ötös” néven, amely szerint minden olyan tanuló jutalomban részesült volna, aki a tanévben legalább 100 jeles jegyet kapott. A jutalom azonban elmaradt, mert a KLIK szerint “

az iskolák nagyságrendekkel több gyerek nevét küldték be, mint amire számítottak, és sajnos nincs mód ennyi tanulót oklevéllel jutalmazni.

A pályázat tervezőjének valószínüleg tanulmányai során összesen nem volt 100 ötöse matematikából.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a KLIK becsapta a gyerekeket!

Aki jutalmat ígér gyerekeknek, majd nem tartja be a szavát, az hitvány szószegő, akinek semmi keresnivalója nincs gyerekek oktatása, nevelése közelében.

Egy európai országban természetesnek kellene lennie, hogy aki azt a döntést hozta, hogy anyagi okokból nem nyomtat ki 1000 oklevelet, amit megígért, ma már nem dolgozik a tankerületnél.

Persze nincsenek illúzióink: ez az eset is csak látlelete annak, hogy a Fidesz Magyarországán minden pozícióban alkalmatlan, tehetségtelen és emberi minőségükben silány döntéshozók ülnek – mondta el Arató Gergely a DK országgyűlési képviselője és a DK oktatási kabinet vezetője közleményben.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!