DK: Handó Tünde takarodjon a közéletből!

Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal elnöke egy belső üzenetben megvádolta az Országos Bírói Tanács tagjait azzal, hogy nem pártatlanok, és összejátszanak a sajtóval.

A Demokratikus Koalíció szerint nevetséges, hogy Handó Tünde, akiről mindenki tudja, hogy nem más, mint a bíróságokra szabadított fideszes komisszár, pártatlanságról beszél. A DK-s Arató Gergely szerint Handó Tünde méltatlan a hivatalára, ezért távozzon a posztjáról minél előbb. Szeretnénk emlékeztetni mindenkit arra, hogy többek között a független bíróságok garantálják a jogállam sérülésmentes létét. Handó Tünde fejezze be a bírók terrorizálását, mert az európai magyaroknak pártvezérelt bíróságok helyett független testületekre van szükségük.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Ki nem ugrál Balog Zoltán, hejj, hejj – Diáktüntetés!

Rubóczki Tamás

A Fidesz durvuló kampánya arra utal, hogy van mit veszteniük október 13-án

O.L.K.T.

Egy perc alatt égette hamuvá Orbán Ráhel és Mészáros Ágnes Gucci-mániáját a televíziós szakács

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!