DK: A Fidesz teljesen hülyének nézi a nyugdíjasokat!

0

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a Fideszt, hogy kérjen bocsánatot a nyugdíjasoktól, az ellenzéki párt szerint ugyanis átverték a nyugdíjasokat.

Varju László, a DK alelnöke szerdán az MTI-nek azt mondta: pár hete a sajtóban sorra jelentek meg a beszámolók arról, hogy a kormány nem vagy nem annyival emelte a nyugdíjakat, mint korábban ígérte. A DK-hoz több száz felháborodott és panaszos levél érkezett idősektől, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy a kormány átverte a nyugdíjasokat – tette hozzá. Varju László kijelentette: 2018-ban véget kell vetni annak a politikának, hogy “üres ígéretekkel és néha egy-egy utalvánnyal akarják befogni az egyre rosszabbul élő nyugdíjasok száját”. Ha a Dk kormányra kerül – mondta -, akkor újraindítja a nyugdíjkorrekciós programot és a kárpótolni fogja az “Orbán-kormány nyugdíjkárosultjait”.

 

(MTI)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!