DK: Állítsuk meg az oligarchák luxusát!

0

Sajtóhírek szerint több fideszes üzletember és politikus – például Rogán Antal – bérelt luxusautókat egy flottakezelő cégtől. Rónai Sándor szerint ezeket a tartós bérleti konstrukciókat aztán elfelejtették feltüntetni vagyonnyilatkozatukban – mondta el a DK szóvivője.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a fideszes oligarchák ennyire nyíltan ostobának nézik a magyarokat. Mi, európai magyarok úgy gondoljuk, hogy akinek van pénze luxusautók bérlésére, az nem szégyelli ezt feltüntetni a vagyonnyilatkozatában is.

Ebből nyilvánvalóan arra lehet következtetni, hogy Rogán Antal és a többi fidesz-közeli üzletember nem a saját, becsületesen megszerzett pénzéből parádézik luxusautókkal, luxustáskákkal, maguktól bővülő luxusingatlanokban. Mi, európai magyarok el fogjuk számoltatni Orbán luxusoligarcháit, hogy ne lubickolhassanak tovább a közpénzből szerzett vagyonukban!

 

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!