DK: A strasbourgi bírósághoz fordulunk Polt Péter MTVA-erőszak ügyészségi határozata miatt!

Varju László a DK alelnöke ma délután tartott sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a Demokratikus Koalíció a mai napon az Európai Starsbourgi Bírósághoz fordul az MTVA-erőszak ügyének elutasítása és elsumákolása miatt. A DK szerint ez elfogadhatatlan és felháborító.

Később Szél Bernadett független képviselő a 444-nek elmondta, hogy az országgyűlési képviselői kártyánk felmutatásával mentünk be az MTVA épületébe, ezt akkor tiszteletben is tartották, így engedtek be, teljesen abszurd az ügyészség indoklása. Az élő facebookos közvetítésekből egyértelműen látszik, hogy egy illetékessel próbáltunk beszélni, ezután küldték ránk a verőembereket, akik aztán kidobtak minket az épületből

– mondta a 444-nek Szél Bernadett független országgyűlési képviselő, az egyik ellenzéki politikus, aki ott volt az MTVA székházában december 16-án. Szél szerint a mai történések (hogy az ügyészség rendben találta az MTVA székházban az ellenzéki országgyűlési képviselőkkel szemben alkalmazott erőszakot) is azt mutatják, hogy az ellenzék öt pontja, amiben többek között független igazságszolgáltatást követelnek, nagyon is aktuális. Szerint a mostani döntéssel az ügyészség megmutatta, hogy a “Fidesszel van”.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

KÖTELEZŐ! : Itt van a valóságos Magyarország…

O.L.K.T.

Hatalmas a torlódás Záhonynál, öt – hat napos dugóra kell számítani

O.L.K.T.

Tisztelt Kormány!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!