DK: A Fidesz átverte az EÜ, oktatásban dolgozókat és simán becsapták a nyugdíjasokat!

Bármit zengjen is a kormányzati propaganda, a számok makacs dolgok. Az elfogadott költségvetési törvény számai azt mutatják, hogy ennek az időszaknak legnagyobb vesztese az oktatás, az egészségügy és a nyugdíjas társadalom.

A Demokratikus Koalíció ennek orvoslására kezdeményezi a jövő évre elfogadott költségvetés módosítását – mondta el Arató Gergely a DK alelnöke.

Demokratikus Koalíció

Bármit zengjen is a kormányzati propaganda, a számok makacs dolgok. Az elfogadott költségvetési törvény számai azt mutatják, hogy ennek az időszaknak legnagyobb vesztese az oktatás, az egészségügy és a nyugdíjas társadalom. A Demokratikus Koalíció ennek orvoslására kezdeményezi a jövő évre elfogadott költségvetés módosítását.🇭🇺🇪🇺

Gepostet von Demokratikus Koalíció am Montag, 29. Juli 2019

Kapcsolódó cikkek

Puzsér feltörli a padlót az M1 cinikus szolgájával. VIDEÓ

O.L.K.T.

Nagyon vastag az a bőr…

O.L.K.T.

Akkora a balhé Győrben, hogy a rendőrök is megjelennek

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!