DK: A DK minden eszközzel tiltakozik az undorító fideszes rabszolgatörvény ellen!

0

Újra felháborító módon, a házszabály szerint is törvénytelenül mindössze három perces határidővel hívták össze az Igazságügyi bizottság ülését, hogy mondvacsinált indokokkal akadályozzák meg, hogy az Országgyűlés szabályosan szavazhasson az ellenzéki pártok napirendi javaslatairól.

A bizottság elnöke nem volt hajlandó elárulni, hogy milyen indítványokra vonatkozik az bizottsági állásfoglalás, ezt még kormánypártiak se tudták.

A szándék világos: a kormány minden eszközzel keresztül akarja verni a jogfosztó, felháborító, és kisemmizését jelentő törvényjavaslatokat.

A Demokratikus Koalíció érvénytelennek és jogellenesnek tartja az Országgyűlés ülését, és az itt elfogadott jogszabályokat. A DK minden eszközzel tiltakozik a rabszolgatörvény ellen!

 

 

Arató Gergely
Frakcióvezető-helyettes
(DK)

 

 

olkt.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!