Deutschnak nem tetszik, hogy Hadházy gyűjti az aláírásokat az EÜ ügyészséghez!

0

Ezért rendkívül elmés és humoros (ja, nem) (sosem drogozott Tompika) Facebook-posztban próbálja elviccelni a jelentőségét. Sajnos, viccelni mondjuk még soha nem sikerült neki – szúrta ki a Zsúrpubi.

Deutsch “sosemdrogozó” Tamás szerint Hadházy Ákos nem gyűjtött össze 280 ezer aláírást az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért, hanem ő maga írta alá 270 ezerszer az íveket. Haha.

Egyébként az értelmes lények emlékezhetnek rá, hogy pont a Fidesz-kormány volt az, aki össze-vissza kamuzott a visszaküldött nemzeti konzultációk számával kapcsolatban, de mivel Deutsch Tamás agysejtjeinek száma is kevesebb lehet a mutatottnál, előfordulhatott, hogy ezt elfelejtette. Az Európai Ügyészség gondolata ráadásul egy kormánypárti politikus számára veszélyesebb lehet még a kokainnál is. Amit Deutsch Tamás soha nem próbált. Mondom: NEM próbált. Ennyi.

 

olkt.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!