Deutsch Tamás szerint Karácsony a bevándorláspárti erőkkel cimborál!

Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt teljesen alkalmatlan a feladata betöltésére, mert 10 nappal a választások előtt azért lobbizik Brüsszelben, hogy az EU-s fejlesztési forrásokból minél kevesebb jusson Magyarországra, hogy a nekünk járó pénz töredékéről is Brüsszelben szülessen döntés, ami ellentétes minden magyar ember érdekével – mondta Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő Brüsszelben.

Deutsch Tamás azt mondta, Karácsony Gergely alkalmatlan a főpolgármesterségre, mert 10 nappal a választások előtt nem a budapestiekkel, nem a magyar emberekkel akar találkozni, hanem „Brüsszelbe szaladgál”, Brüsszel bevándorláspárti politikusaival találkozik.

Deutsch ezt arra reagálta, hogy Karácsony bejelentette: Frans Timmermans, az Európai Bizottság klímavédelemért felelős alelnöke megígérte neki, hogy a Bizottságnak külön, elkülönített pénzügyi forrásai lesznek a városoknak a következő ciklusban, amiket nem politikai alapon, hanem a programok alapján fognak szétosztani.

„Én pedig biztosítottam őt, hogy Budapest október 13. után ki fogja venni a részét a klímaváltozás elleni küzdelemből”

– írta az ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Matolcsy ellopta Magyarország aranytartalékát! (+Mozgókép)

Rubóczki Tamás

The Guardian: Orbán korlátozhatja a Facebookot!

O.L.K.T.

Körtáncot járattak a gyermekekkel a fideszes alpolgármester tiszteletére!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!