Deutsch Tamás pofátlan dolgott tett az Európai Parlamentben!

A magyar kormány szerint jogszerűtlen volt a Sargentini-jelentésről szóló szavazás, amelynek során az Európai Parlament kétharmados többséggel elfogadta a Magyarországról szóló különjelentést, ezért megtámadják annak eredményét.

A Hvg.hu azt írja, hogy a Fidesz EP-képviselői, Deutsch Tamás és Szájer József sajtótájékoztatójukon azt mondták: a szavazáson nem vették figyelembe a tartózkodó szavazatokat, pedig ha azokat is beleszámították volna a végeredménybe, akkor nem lett volna meg a kétharmados többség.

Deutsch szerint 462 szavazatra lett volna szükség 448 helyett, és lekommunistázta az Európai Parlamentet. Szájer pedig a bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszújának nevezte az eljárást.

 

olkt.hu/24.hu

Kapcsolódó cikkek

Szánalmas: A Vadhajtások, a Fidesz szélsőjobboldali becsináltjai, a Notre-Damenál egy turbános migráns videóval riogatják a köznépet!

Rubóczki Tamás

Dobrev Klára kemény szavai

O.L.K.T.

Zoran Zaev: “Nyílvánosságra hozzuk, hogy ki segített Orbán haverjának Gruevszkinek a határátlépésekben!”

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!