Deutsch Tamás közel 1 millió forintot bulizott el egy sümegi hotelben és még fenyegetőzött is! (Részletek)

0

A Sümegen Hallottam Facebook oldal tette közzé kritikáját Deutsch Tamás Európai Parlamenti képviselővel szemben. Az oldal szerint a “Kisemberek problémáját megértő.” politikus összesen 760 113 forintot bulizott el Szilveszter napján a sümegi Hotel Kapitányban. Az oldal többek között a szállás elfoglalásakor kitöltendő bejelentő lapot, valamint a számlát és a fizetést igazoló nyugtát is mellékelte a bejegyzésben.

Elérhetőségnek Deutsch Tamás asszisztense Milosevics Erzsébet e-mail címe lett megadva. (forrás: Sümegen Hallottam)
Italra 60 ezer forint, masszázsra és kozmetikára 85 ezer forint ment el. A számla mellett a fizetést visszaigazoló nyugta is látható. (forrás: Sümegen Hallottam)
Bejelentő lap (forrás: Sümegen Hallottam)

A bejegyzést szerint Deutsch Tamás a szálloda személyzetével is kulturálatlan, alpári stílusban beszélt, egy egyiküket azzal is megfenyegette hogy kirúgatja.

Joggal gondolhatjuk hiteltelennek.

Deutsch Tamás többször is próbálta magát “kisembernek” beállítani, aki megérti és hasonló cipőben jár mint az ország lakosságának jelentős hányada, viszont egyre inkább egy cinikus, velejéig romlott ember képe rajzolódik ki, nem véletlen hogy már a legtöbb Fidesz szavazó szerint is vállalhatatlan.

Nem először kerül célkeresztbe az életvitele miatt.

Még 2015-ben többen is állították hogy Deutsch Tamás rendszeresen fogyaszt kokaint, de ezt névvel csak Juhász Péter, a már megszűnt Együtt politikusa merte vállalni, sőt egy tanút is szerzett aki állította Deutsch Tamás 50-60 gramm kokaint vásárolt tőle. Ekkor elképesztő lejárató kampány indult Juhász Péter ellen.

További információk az üggyel kapcsolatban: Tanú: 50-60 gramm kokaint vett tőlem Deutsch Tamás

forrás: Sümegen Hallottam, AlfaHír, PelB blog