Deutsch ‘nem drogos’ Tomi hisztizett egy közepeset

Dajcs Tomi megcsinálta a műbalhét Brüsszelben.
Szerinte azért hozták nyilvánosságra a Fidesz csalásairól szóló jelentést, hogy “a magyar ellenzéket segítsék vele”.

A szocialisták és a liberálisok kormányának 2010 előtti korrupciós ügye az, ami miatt az Európai Unió csalás elleni hivatala (OLAF) éves jelentésében Magyarországra vonatkozóan még mindig magas pénzügyi következményekkel járó ajánlást fogalmazott meg – állította Deutsch Tamás Brüsszelben, magyar újságíróknak nyilatkozva szerdán.

Deutsch szerint a Fidesz-kormány megtette azokat az intézkedéseket, amelyek lehetővé teszik, ha tényleges pénzügyi következményei lesznek az OLAF ajánlásának, az azokkal kapcsolatos helytállás azokat a cégeket érintse, amelyek szabálytalan és korrupt intézkedéseit az uniós vizsgálat feltárta, ne pedig a magyar adófizetőket.

A fideszes politikus szerint a nyilvánosságra hozott jelentésével az OLAF

“kampányidőszakban, közvetlenül avatkozik be a magyarországi választási kampányba, segítve a magyar baloldali ellenzéket.”

Arra az újságírói felvetésre, hogy tavaly Magyarországról 33 bejelentést regisztráltak feltételezett csalásokra vonatkozóan, Deutsch azt válaszolta: ezen feljelentések döntő részét az ellenzéki pártok, azok politikusai, vagy politikai aktivistái nyújtották be az OLAF-hoz.

“Azok beszélnek állítólagos korrupcióról, akik nyakig érintettek az Altus-, vagy a Szeviép-botrányokban, illetve olyan párt képviselője, amely még annak sem tudott eleget tenni, hogy a parlamenti választásokhoz nyújtott állami költségvetési támogatásokkal határidőre tudjon elszámolni”

Forrás Nyugatifény

Kapcsolódó cikkek

Itt van Polt Péter válasza az EU-s raportra!

Rubóczki Tamás

Lehet, hogy nem verték el rendesen 2006-ban, de most így beszél:

O.L.K.T.

Habonyt elutasította az Alkotmánybíróság

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!