Deutsch: “életszerű”, hogy Orbán zsebből fizette a magánrepülőzést

Csányi Sándor, az OTP vezére tegnap azt nyilatkozta az RTL Klubnak, hogy Orbán Viktor mindig személyesen fizette ki azokat az alkalmakat, amikor az OTP magánrepülőjét használta.

Bár a Fidesz szerint Csányi ezzel tisztázta a történteket, és mindenki számára egyértelmű, hogy nem ajándékot fogadott el a miniszterelnök, valójában azt nem tudni, hogy a miniszterelnök hányszor használta a gépet, és hogy mennyit fizetett érte.

A fideszes Deutsch Tamás ezért azt javasolta az RTL Klubnak, hogy kérdezzék meg Orbán Viktort, ám a csatorna hiába kereste a kormányfőt és az OTP-t is, nem kaptak tájékoztatást.

Deutsch szerint ugyanakkor teljesen „életszerű”, hogy Orbán a jövedelméből fizette az utakat.

A Jobbik a számlákat követeli, illetve annak tisztázását, hogyan fizethette a kevesebb mint 1,4 milliós megtakarítással rendelkező Orbán Viktor az óránként többmilliós költségű magánrepülőzések költségeit.

Forrás 24.hu https://24.hu/kulfold/2019/04/13/deutsch-tamas-eletszeru-orban-zsebbol-fizet-maganrepulo-csanyi-sandor-otp/

Kapcsolódó cikkek

Egyre kevesebb menekült érkezik Európába az osztrák kancellár szerint.

H Miklós

Úgy berottyantott az “ördög ügyvédjétől” a fideszes győri polgármester-jelölt, hogy törölte magát a Facebookról

O.L.K.T.

Fidesz: Felháborító, hogy Soros György a magyarok pénzét akarja megvonatni az unióban!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!