Deutsch állítja: ” Pár nap múlva elválik mennyi hazaáruló él hazánkban. “

” Pár nap múlva elválik mennyi hazaáruló él hazánkban. Aki nem a Fidesz jelöltjeire szavaz 13-án, az a saját országa ellen cselekszik így egyértelmű, hogy azok az emberek hazaárulók, és mint olyanok semmi keresnivalójuk ebben az országban.

Nincs szükségünk olyan magyarokra, akik nem azt a nézetet vallják mint mi. Mint ahogy arról Orbán Viktor is beszámolt a Fidesz Kongresszuson, az Unió erős nyomást fog ránk gyakorolni a betelepítés miatt.

Miután a kormány elutasítja a betelepítési kvótát, az Unió a nagyobb városok polgármesterivel kezd majd tárgyalásokba ezzel kapcsolatban.

Ezért fontos, hogy olyan emberek üljenek azokban a székekben, akik azonos nézetet vallanak velünk és egyértelműen elutasítják a migránsok betelepítését Magyarországra. ”

Forrás: RTL Klub me

Kapcsolódó cikkek

Az Alaptörvény ÍRÁSOS BIZONYÍTÉK a képviselők hazaárulására

O.L.K.T.

Csak így bukhat az Orbán maffia! Légy észnél!!! és…Oszd meg miután láttad!

O.L.K.T.

KÉPMUTATÁS (VIDEÓ)

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!