Demokratikus Koalíció: Választási csalásra készül a Fidesz!

Sajtotájékoztató!

Követeljük, hogy független, nemzetközi szakértői csoport világítsa át az EP-választás magyarországi informatikai hátterét – mondta el Arató Gergely a DK országgyűlési képviselője.

Arató Gergely hozzátette, hogy nem akarjuk azt látni, hogy május 26-án az EP-választások alatt összeomlik a választási szoftver, majd rendőrök kerítik körbe a választási iroda épületét.

Ha nem történik egy független audit, akkor az annak a kormányzati beismerése, hogy a bizonyos “beruházások és finomítások” a választási csalás megfelelői – zárta sorait a politikus.

🇭🇺🇪🇺

Sajtotájékoztató!Követeljük, hogy független, nemzetközi szakértői csoport világítsa át az EP-választás magyarországi informatikai hátterét! Nem akarjuk azt látni, hogy május 26-án összeomlik a választási szoftver, majd rendőrök kerítik körbe a választási iroda épületét. Ha nem történik egy független audit, akkor az annak a kormányzati beismerése, hogy a bizonyos "beruházások és finomítások” a választási csalás megfelelői. 🇭🇺🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Tuesday, 5 March 2019

olkt.hu/Facebook

Kapcsolódó cikkek

A NER slágerei VIDEÓ

O.L.K.T.

Egy férfi kis híján belehalt az akupunktúrás kezelésbe.

O.L.K.T.

Szél Bernadett: Hatalmas siker az Audi megállapodása!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!