Demokratikus Koalíció: Újra bővül a fideszes börtönválogatott – Hivatali visszaéléssel és vesztegetéssel vádolják Ódor Ferencet

0

Hivatali visszaéléssel, vesztegetés elfogadásával vádolják Ódor Ferenc volt fideszes országgyűlési képviselőt, aki a gyanú szerint több millió forintot kért egy autópálya-építő cégtől a földhivatali eljárás jogellenes befolyásolásáért.

A Demokratikus Koalíció üdvözli a fideszes börtönválogatott újabb bővülését. Mengyi Roland és Simonka György után most Ódor Ferenc is beszállt a csapatba.

Mi, európai magyarok gondoskodni fogunk róla, hogy minél több fideszes bűnözőt vonjanak felelősségre, és ne csak azokat a kishalakat, akiknek a miniszterelnök elengedte a kezét, hanem a valódi fideszes oligarchák es nagykutyák is feleljenek tetteikért!

Korábban a Fidesz képviselőjét bilincsben vitte el a Nemzeti Nyomozó Iroda.

forrás. DK Sajtóiroda

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!