Demokratikus Koalíció: Embertelenül semmizi ki a rokkantnyugdíjasokat a Fidesz!

Hiába mondta ki az Alkotmánybíróság, hogy jogellenesen semmizték ki a rokkantnyugdíjasokat, hiába teltek el hónapok azóta, hogy rendezniük kellett volna a helyzetet, a kormány cinikusan hallgat – mondta el a DK alelnöke Varju László.

Idén március 31-ig kaptak határidőt, hogy módosítsák a jogszabályt és rendezzék a rokkantnyugdíjasok helyzetét, de a Fidesz képviselőt és a kormányt ez hidegen hagyta, mintha őket nem kötné a jog és a törvény.

A Demokratikus Koalíció tiltakozik a kormány embertelen, aljas, a rokkantakat végleg az út szélére és a teljes kilátástalanságba taszító intézkedése ellen.

A DK törvényjavaslatot is készített korábban annak érdekében, hogy a rokkantak méltó ellátásban részesüljenek, de az Orbán hadsereg, amelyik mindenkinél különbnek tartja magát, lesöpörte azt.

Nekik nem számít a magyar emberek élete, nem számítanak a kétségbeesett családok.

Varju László hozzátette, hogy mi nem adjuk fel, nem félünk a hatalomtól, szembe nézünk a kormánnyal, mert számunkra minden ember egyenrangú és értékes.

Kapcsolódó cikkek

Mécs Imre: Követelem Orbán Viktortól, hogy hozzák vissza Nagy Imre szobrát!

Rubóczki Tamás

Lezsák Sándor: Újra kötelezővé kéne tenni az orosz nyelvet a magyar iskolákban!

Rubóczki Tamás

Rendkívüli hír: Egy telefonbeszégetés szivárgott ki a választási csalásról! (Videó)

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!