Demokratikus Koalíció: A Fidesz átveri és megalázza az asszonyhitellel a családokat és az édesanyákat!

Novák Katalin államtitkár az ATV-nek tett nyilatkozatában elmondta: az asszonyhitelért cserébe vállalt gyermeket 5 éven belül kell megszülni. Ellenkező esetben a hitelt kamatostul kell visszafizetni.

A Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese Arató Gergely felhívja a figyelmet: az Orbán-kormány állítólagos családvédelmi programja nem más, csak hazug propaganda, amit a közelgő uniós- és önkormányzati választás miatt dobtak be, miközben valójában eladósítják a magyar családokat.

Ha a kormány valóban a családokat akarja védeni, emelje a családi pótlékot, állítsa le a gyerekes családok kilakoltatását, tegyen valódi intézkedéseket az egészségügyben, a gazdaságban, az oktatásban. Az európai magyarok nem kérnek Orbán hazug családvédelméből, sem az Orbán-csomag megszorításaiból.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Botrány: 382 millió dolláros hitelkeretet ad a magyar Eximbank a Türk Tanács tagországainak

O.L.K.T.

Kúria: Ítéletet hozott a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinatirodáról!

O.L.K.T.

FEJLEMÉNYEK AZ ÚJABB OROSZ ATOMBALESETRŐL!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!