Dancsó Péter ízekre szedte egy videóban Budaházy Eddát – ezt látnod kell!

Botrányos port kavart Budaházy Edda mút heti videója amit az internet ízekre szedett. Ezért nem kerülhette el a magyar internet sztárvideósának Dancsó Péternek a figyelmét sem és zseniális videót készített a fiatal videós.

Dancsó Péter az egyik legnépszerűbb magyar videós, aki több mint 850 ezer feliratkozóval rendelkezik. Több százezren követik nyomon hol humoros, hol társadalomkritikus videóit.

Dancsó erre az ismertségre korábbi filmkritikáival tett szert. Mivel azonban kevesebb magyar film készül – hála Andy Vajna filmalapjának – a filmkritikákon túl a fiatal videós egyéb műfajokban is megmutatta magát. Budaházy Edda trashvideója pedig apró darabokra lett cincálva, nem is akármilyen eredménnyel:

 

 

forrás: Dancsó Péter

Instagram: https://instagram.com/dancso.peter
Facebook: https://www.facebook.com/videomaniafcsKapcsolódó cikkek

Kemény videót tettek közzé Orbán Viktor és Kádár János “kapcsolatáról”! (Videó)

Rubóczki Tamás

Orbán! A legnagyobb bajban akkor leszel mikor a saját híveid felébrednek és rájönnek mekkora balekok voltak… Az ilyen emberek haragja a legveszélyesebb! (Videó)

Rubóczki Tamás

Orbán cimbije Nikola Gruevszki a Westend bevásárlóközpontban herdált!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!