Czeglédy Csaba keményen kiosztotta a Borkai bérenc Fodor Rolandot!

Nem jogerős még Győrben a polgármester választás eredménye. A napokban kiderül, átvágja-e a gordiuszi csomót a bíróság, és lesz-e új választás. (Elég gáz, hogy a győri polip állítólagos tagja, az aljegyző felügyelte a választást, és nem lehet tudni, mennyi polgármesteri szavazólap került ki a szavazókörökbe, mert ennek dokumentumai eltűntek.)

Azonban ne feledkezzünk meg arról az aljas emberről, aki hozzájárult Borkai – még ha nem is végleges – győzelméhez.

A képen Fodor Roland látható, aki a győri Jobbikot vezette.

Nem jogerős még Győrben a polgármester választás eredménye. A napokban kiderül, átvágja-e a gordiuszi csomót a bíróság,…

Gepostet von Dr. Czeglédy Csaba am Montag, 28. Oktober 2019

Négy egyéni körzetet kaptak, Fodor pedig kikönyökölte magának az ellenzéki közös lista második helyét. A Borkai-botrány csúcspontján Fodor ahelyett, hogy a Fideszt támadta volna, visszaléptette a négy jobbikos jelöltet, így az ellenzéki összefogásnak a győri 16 körzetből 4-ben nem maradt képviselőjelöltje.

Ezt írta közleményében október 8-án:

„Az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is. Kilépésünk hónapok óta tervezett volt, nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz!”

Még azzal is kérkedett ez a gerinctelen figura,

hogy megtévesztésből csatlakoztak az összefogáshoz, előre eltervezték, hogy kilépnek, ezzel borítva mindent. Fodor és bandája választási bűncselekményt követettek el, ugyanis szándékosan megtévesztették a győri választókat. Tudomásom szerint folyik már ellenük a büntetőeljárás.

És mit tett vajon tegnap ez a Fidesz-csicska?

Felvette a képviselői mandátumát, ugyanis az ellenzéki közös lista második helyéről nem mondott le. Az ilyen ember nem képviselőséget érdemel, hanem megvetést.

Kapcsolódó cikkek

Kitört a belharc a Fideszben

O.L.K.T.

Fidesz-szimpatizáns blogger csapata bántalmazott békés tüntetőket

O.L.K.T.

Lenyűgöző drónfelvételek a Mészáros-birodalom legértékesebb szerzeményeiről

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!