Czeglédy Csaba írása amit kér, hogy ossza meg mindenki!

0

Kissé sok fideszes jelentette fel a reggeli posztomat, így a Facebook törölte.

Annak érdekében, hogy ne érjék el céljukat, ismét kiposztolom annak a kreténnek a képét, aki örömét leli abban, hogy egy középiskolás lány szoknyája alá fotóz, és még cikket is ír róla büszkén. Ennél jobban nem tárhatta volna ország-világ elé, mi az egyik fő érdeklődési területe…

Íme tehát Pilhál Tamás, a magát kereszténynek és konzervatívnak hazudó Fidesz által százmilliókkal kitömött, magát az ‘56-os hősök megcsúfolására PestiSrácoknak nevező szennylap propagandistája.

Hiába írják, hogy jogszerűen jártak el, mert szerintük bizonyos etikai korlátok között egy nyilvános rendezvényen bárkiről bármilyen fotót készíthetnek, tettük súlyosan törvénysértő.
Egyrészt fogalmuk sincsen az etikáról és az erkölcsről. Másrészt tilos másról az emberi méltóságát sértő képet készíteni, majd azt publikálni, főleg tilos egy nő szoknyája alá fotózni.

Ha mégis azt gondolják ezek az aljas emberek, hogy ez jogszerű, akkor ne ügyvédhez forduljanak, hanem inkább orvoshoz.

Azt pedig képzeljük el egy pillanatra, mi történne, ha egy fideszes tizenéves lánya szoknyája alá fotózna egy balos újságíró…

!!!
Most kivételesen azt kérem, osszátok ezt a posztomat, hogy minél több emberhez eljusson!

Köszönöm!

Kissé sok fideszes jelentette fel a reggeli posztomat, így a Facebook törölte.Annak érdekében, hogy ne érjék el…

Gepostet von Dr. Czeglédy Csaba am Dienstag, 16. April 2019
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!