Csúsztat ismét ez az Orbán nyalonc gnóm!

“Szerintem Brüsszelek nem a plakáttal van problémája, hanem azzal a feltételezéssel, hogy lehet, hogy nekünk van igazunk – ezt G. Fodor Gábor a Századvég Alapítvány elnöke mondta az Echo TV-ben hozzátéve: senki sem gondolta korábban, hogy a multikat be lehet vonni a közteherviselésbe vagy, hogy a kerítés megállítja a migránsokat, csak a magyarok, és sikerült is nekik.

G. Fodor Gábor szerint egy demográfiai háború van, ami arról szól, hogy Európa népessége nőni vagy csökkenni fog. Ma egyértelmű, hogy csökken, amíg Afrika, a Közel-Kelet és Ázsia népessége nő. Úgy fogalmazott, hogy

Azt is szokták mondani, hogy Afrika nem fog elférni Európában, mégis erre tesznek kísérletet a brüsszeli bürokraták. Az a kérdés, hogy milyen megfontolásból.

Az alapítvány elnöke szerint politikai és gazdasági érdekek állnak ennek hátterében. Egyrészről új fogyasztók kellenek, akik részben majd pótolják a munkaerőt is, másrészről már itthon is halljuk az Európai Egyesült Államok gondolatát, ami ellenségnek tekinti a nemzeti kereteket, a nemzeti kormányokat. Egyfajta nyitott társadalmon alapuló, új Európában gondolkodik, ami félretehetőnek tekinti a nemzeteket, és egy olyan politikai masszát hoz létre, amelyben akár

baloldali szavazókká is válhatnak a migránsok.

A bevándorláspárti erőkkel kapcsolatban elmondta, hogy a nyugat-európai értelmiségek körében egy sajátos tudatmódosulás ment végbe. Mint fogalmazott:

“Őket olyan kérdések foglalkoztatják, hogy hogyan lehetünk toleránsak, befogadóak, hogyan tudnak multikulti társadalmakat létrehozni, miközben nem veszik észre, hogy akik idejönnek, azok ránk rúgják az ajtót.”

Kapcsolódó cikkek

Magyar György: Nem kell besza(…)ni, különben el leszünk taposva!

Rubóczki Tamás

– Halló főnök!

O.L.K.T.

Simonkának vastag narancsbőr van a pofáján!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!