Csodák pedig igenis léteznek! Politika Felcsúti csoda: egy év alatt 26 milliárddal lett gazdagabb Orbán (veje)

Semmi más magyarázat nem lehet az Orbán körüli „aranyemberek” világviszonylatban is példa nélküli gazdagodására, mint az, hogy Felcsút lankái hasonló vonzással rendelkeznek, mint a Bermuda-háromszög: aki odakerül abból előbb-utóbb milliárdos lesz. Persze azért nem árt egy kis baráti, rokoni kapcsolat Orbán Viktorral sem és azt persze nem tudjuk garantálni, hogy nem lesz leadó! Sok-sok leadó.

De annak érdekében, hogy a mesék világából visszazökkenjünk a valósághoz: nem csoda ez, nem is egy újabb felcsúti Zuckerberg születése, csupán nagyon megéri a pénzügyekkel egyébként hangsúlyozottan, nyomatékosan, nagyao-nagyon NEM (!!!) foglalkozó Orbán Viktor strómanjánakbarátjának, vejének lenni.

 

Ennél jobban már csak Orbán Viktornak jobb lenni, hiszen akinek van egy kis sütnivalója, az nyilván nem hiszi el, hogy Orbán Viktornak nincs köze ezekhez a milliárdokhoz. Dehogy nincs, ez a sok-sok pénz a valóságban nyilván Orbán Viktoré lehet. És, hogy pontosan mennyi?

Tudjuk: NAGYON SOK PÉNZ.

Forrás:https://fuggetlenhirek.info/2019/06/07/felcsuti-csoda-egy-ev-alatt-26-milliarddal-lett-gazdagabb-orban-veje/?fbclid=IwAR065qYR17YoaHSWFdu5E8c0pLg8npNT7A_2oEeUVGWyjPN8jLK_uq5tlJg

Kapcsolódó cikkek

Figyelem! Az OLKT a legtöbb cikkét ezután így kezdi: Soros György…Legyen az bármilyen téma, mert még nincs eléggé gyomorrontása a magyaroknak ettől. Legyen az OLKT Soros Györgye hab a tortán, hogy végre felébredjen már a zombi fidesznyikes is! Vegye észre már, hogy évek óta hülyére van véve egy 82 éves öreg bácsika miatt,aki semmit sem ártott a magyaroknak, hanem komoly pénzeket küldött a bajbajutottakhoz. Mert ezzel lehet a népet bódítani (már akit). Én személy szerint gyűlölöm Soros Györgyöt! No nem azért mert pld sok pénzt küldött a vörösiszap károsultjainak, amit Orbánék nem adtak oda… Én azért haragszom rá, mert olyan embereket taníttatott ki, olyan embereknek adott pénzt, hogy tanulhassanak, akik ma őt és az egész magyar társadalmat szembeköpik. Csóri, putris senkikből lettek Soros által ma azok akik kirabolhatnak bennünket.És mi pedig ezt elviseljük. Ez az igazi bűne Soros Györgynek!!!

O.L.K.T.

Breaking: Letartóztatták Farkas Flórián…

Rubóczki Tamás

Szavak nincsenek erre a bánásmódra – na ez a Fidesz!

Rubóczki Tamás