Csoda, hogy leköpik a magyart Európában? VIDEÓ

Szíjjártó Péter az Európai Parlamentben kioktatta a képviselőket, hogy kinek hol a helye, aztán egy lengyel politikus elmondta neki, hogyan kell itt viselkedni.
Észveszejtő,hogy egy ilyen valaki mer a Magyarok nevében nyilatkozni! A saját hülyeségét,mint magán véleményt elmondhatja,de ne tegyen úgy,mintha mindenki egyetértene vele! Sértő ez a pökhendiség amit megenged magának!! Mint politikus,és mint ember is szégyellheti magát!!! Kultúra hol van??? Tisztelet hol van??? Intelligencia???

Gabor Leeb
Kioktatni, felháborodni, kikérni magának, az nagyon megy. Elküldeni mindenkit a francba a magyar nép nevében, ez az, király! Ezek miatt a büdös bunkók miatt már lassan szégyellnem kell hogy magyar vagyok!

Forrás: Európa Híradó
https://m.facebook.com/europaihirado/?refid=52&__tn__=C-R

Kapcsolódó cikkek

A Fidesz totál ki akarja nyírni Czeglédy Csabát!

Rubóczki Tamás

Borkai-ügy: Borkai Zsolt ügyében a könyvvizsgálónál is összeérnek a szálak

O.L.K.T.

A kocsmába én már többet nem megyek,

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!