Csizmadia László CÖF-ös okoska levelet írt Judith Sargentininek! – Ezt a szégyent nehéz lesz lemosni!

0

Úgy tűnik, nemhiába kapott 508 millió forintot a közgondolkodás javítására az MVM-től a CÖF , 2019 elejére máris sikerült egy nyílt levélbe sűrítenie

a magyar emberek általános véleményét.

A történelmi jelentőségű szöveget pedig rögtön el is küldték az Európai Parlamentbe Judith Sargentininek és az összes többi EP-képviselőnek. De sajnos nekünk az általános véleményünk megismerésével még várnunk kell, mivel a kormánybarát civilek csak a nyílt levélhez csatolt kísérő levelet hozta le az MTI.

Ez így szól:

 

Tisztelt Képviselő Asszony!

A magyar civil társadalom nagy többsége mély aggodalommal figyeli a magyar kormány és így Magyarország elleni, eltúlzott aktivitással folytatott aknamunkáját.
A magyar és angol nyelven, a magyar emberek általános véleményét tükröző levelet azért küldjük meg Önnek, hogy gondolja át az Európai Unió egységét is romboló magatartását, hiszen Ön tevékenységével a szövetséges államok egymásra haragításában jár élen.
Szeretnénk azt is tudomására hozni, hogy jelen levelünket az Európai Parlament összes képviselőjének is megküldtük.
Reméljük, hogy nyílt levelünk a magyar emberek ellen irányuló ténykedésének átgondolására készteti.
Nyílt levelünkhöz Magyarországon, pár nap alatt, 7100 polgár csatlakozott aláírásával és több mint 60 egyesület, alapítvány is kifejezte egyetértését.
Az aláírások a CÖF-CÖKA irodájában hivatalos formában megtekinthetők.

CÖF-CÖKA kuratóriuma nevében
Csizmadia László
elnök

 

olkt.hu

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!