Csintalan Sándor: A f@szom kivan az ilyen baromságokkal…

Megkérdezte Simicska Lajos jóbarátját, s alkalmazottját, azaz Csintalan Sándort a zoom.hu arról az értesülésről, ami szerint Simicska letétbe helyezte az „atombombát”, vagyis egy videomonológot, amelyen Orbán Viktorral közös ügyeiről beszél, azzal, hogy hozzák nyilvánosságra, ha bármi történne vele.

Csintalan, aki a cikk szerint egyébként baráti viszonyban van Simicskával, a következőt válaszolta a portálnak:

„A faszom kivan az ilyen baromságokkal, jobb lenne, ha a Népszava inkább a Puch Laci faszával szórakozna, esetleg azzal, hová rakták be neki.”

Vagyis cáfolta az értesülést. (Puch László volt MSZP-pénztárnok pedig azért került szóba, mert ő a Népszava tulajdonosa.) Csintalan egyébként a mondandóját azért egy fokkal visszafogottabban is megfogalmazta:

ahogyan atombombák sem voltak az április nyolcadiki választás előtt, úgy titkos videók sincsenek.

Megírtuk: Simicska Lajos munkatársaira hivatkozva a pénteki Népszava azt írta, hogy az Orbán Viktor miniszterelnökkel kibékíthetetlenül összeveszett vállalkozónak van még egy húzása a kormányfővel szemben. Mint írták, Simicska videóra vett egy hosszú monológot, amin közös ügyeikről beszél Orbán Viktorral, és több példányban letétbe helyezte azzal, hogy „ha velem bármi történne”, kerüljön az anyag nyilvánosságra – állították a lap forrásai.

A cikk szerint Simicska Lajos arról is gondoskodott, hogy ebből többen is részleteket lássanak, így a másik oldalon is tisztában lehetnek vele, hogy mivel járna, ha ez kikerülne. A lap egyébként arról is ír, hogy Amerikába küldi a család Simicska Ádámot, az üzletember fiát, aki szeptemberben utazik a tengerentúlra.

 

olkt.hu/168ora.hu


Kapcsolódó cikkek

Agyrém: Bakondi György szerint egyre több államból, újabban főképp Iránból, Afganisztánból és Pakisztánból indulnak útnak migránsok Magyarország irányába!

Rubóczki Tamás

Létszámhiány miatt sorra dőlnek be a “Kormányablakok”

O.L.K.T.

Karácsony Gergely nyerte óriási fölénnyel az előválasztást!

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!