Csalás miatt jelentették fel Orbán Gáspárt

0

Jabronka Richárd az ELLENSZÉL weblap főszerkesztője feljelentette csalás vádjával Orbán Gáspárt.
Egy korábbi cikkében Jabronka Richárd leírta, hogy miért tartja kuruzslónak Orbán fiát, vállalva az esetleges sajtópert is. Most tovább lépett. Megtette a hivatalos feljelentést.
Ezt írja cikkében: “Kinőttünk már a beteg embereket gyógyulással hitegető, cserébe pedig adományt váró, Jézus nevében beszélő kóklerekből. Szerencsére a BTK-ban nekik is szenteltek külön passzust.”

Kuruzslás vétség:

187. § (1) Aki ellenszolgáltatásért vagy rendszeresen az orvosi gyakorlat körébe tartozó tevékenységet jogosulatlanul fejt ki, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Csalás:

373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.

(2) A büntetés vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, ha

ba) bűnszövetségben,

bd) jótékony célú adománygyűjtést színlelve

követik el.

Ismerve a magyar igazságszolgáltatást, sajnos ez a feljelentés sem fog eljutni a vádemelésig, hiszen Orbán fiáról van szó. S Polt Péter nem engedi majd…Általa sajnos érinthetetlenekké lettek. Lásd: Tiborcz István , aki 13 milliárd forinttal csapta be a magyar adófizetőket, melyet Magyarországnak kell kifizetnie.
Sok-sok éhező gyerek, sok kilakoltatás, sok keserv, de egyeseknek mindent szabad, mert ez az Orbán féle Illiberális “demokrácia”, ahol mindenki egyenlő, de ő és maffiabandája még egyenlőbbek.
Azért az OLKT nevében mégis csak szurkolunk Jabronka Richárdnak és egyelőre csak annyit tehetünk, hogy továbbra is figyelemmel kísérjük a fejleményeket, ha lesz egyáltalán ilyen…
A teljes cikket, a feljelentést az ELLENSZÉL facebook-os oldalán olvashatjátok.
Forrás:http://ellenszel.hu/2018/08/23/feljelentettek/