Csalás, és megtévesztés!

Az alábbi 85.000 ft os kupon ajándék ÁTVERÉS❗
Pár perce beszéltem a Tesco központjával, ahol azt a tájékoztatást adták hogy tudnak a megosztós , kuponos csalásról és azt a tájékoztatást adták senki ne ossza, és ne higgye el ezt a hírt. Egy lájkvadász oldal, terjeszti és ezért a Tesco semmilyen felelősséget nem vállal.
A Tesco áruházak a saját, valós nyereményjátékaikról saját oldalukon, valamint az áruházaiknál kihelyezett plakátokon tájékoztatják a vásárlóikat.
Szabó Richárd

Kapcsolódó cikkek

Bangóné Borbély Ildikó: Polt Péter, Borkai lemondása után kezdje el vizsgálni a büncselekményeket és haladéktalanul vegye őrizetbe a korrupt polgármestert!

O.L.K.T.

A gyilkosok ma is köztünk járnak

O.L.K.T.

Azzal kérdéssel kapcsolatban, hogy az új Puskás Stadionban miért vannak olyan ülőhelyek, ahonnan egyáltalán nem látni a pályát, Gulyás Gergely közölte, hogy gondolni kellett azokra is, akik nem szeretik a futballt

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!