Csak Orbán családja teljesít jobban, nem Magyarország

Azzal, hogy a Forbes 100 legértékesebb magyar vállalkozásának listájára felkerült a miniszterelnök apjának és a vejének a cége is, a Fidesz bebizonyította, hogy neki valóban a család az első, mégpedig Orbán Viktor családja.

A párt közleménye szerint nem meglepő, hogy az Európai Unió szigorítani akarja a támogatások kifizetését, hiszen “nincs még egy olyan kormányfő a közösségben, akinek a hivatali ideje alatt a családja és a haverjai, kétes körülmények között ennyit gazdagodtak volna”.

Úgy vélik, “Orbán Viktor pénzéhsége és a fideszes korrupció miatt” Magyarország nem veszíthet uniós forrásokat.

Az MSZP ezért támogatja, hogy a városok, így “a Fidesz uralma alól felszabadult városok is” közvetlenül juthassanak az uniós támogatásokhoz, ne pedig a kormányon keresztül.”Mivel a legfőbb ügyész nem hajlandó fellépni a lopások ellen, sőt inkább segítséget nyújt hozzájuk, ezért ez az egyetlen módja a fideszes korrupció megakasztásának, az alkotmányos költségek kiiktatásának” – írják a szocialisták.

Forrás: Hírklikk

Kapcsolódó cikkek

Csak a magyaroknak van diplomata-Teslája az USA-ban

O.L.K.T.

Deutsch Tamás élő egyenes adásban buktatta le Orbánt! (Videó)

Rubóczki Tamás

Rendkívüli: Már vizsgálja a strasbourgi bíróság az MTVA-ban történt képviselői erőszakot!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!