Csak ne essen az eső!

Az ellenzéki pártok többsége részt vesz Gulyás Mártonék választási naggyűlésén-írja az index.hu

Október 23-án a rossz idő miatt végül elmaradt a Közös Ország Mozgalom (KOM), vagyis Gulyás Márton aktivista kezdeményezésének a tüntetése, de a Mérce szerint lesz egy hasonló program, amin részt vesz az ellenzéki pártok többsége.

A november 18-i választási nagygyűlés az “Változást és Igazságot 2018-ban” nevet kapta, és az a cél vele, hogy valamiféle együttműködést hozzanak létre egy NER, vagyis egy Fidesz-kormány utáni világ irányába. A gyűlésen arról próbálnak majd megoldást találni, hogy a mostani igazságtalan rendszert, hogyan lehet leváltani és teljesíteni a civilek követeléseit.

Az eseményen részt vesz majd a DK, az Együtt, az MLP, az MSZP, a Párbeszéd, támogatásáról biztosította a kezdeményezést a MoMA is Bokron Lajoson keresztül, illetve az az LMP is, ami az október 23-i közös tüntetés elmaradása előtt jelezte, hogy nem vesznek részt rajta. A Jobbik mellett a Momentum sem lesz ott a gyűlésen, mert aznap saját rendezvényt tartanak.

 

az_ellenzeki_partok_tobbsege_reszt_vesz_gulyas_martonek_valasztasi_naggyulese

Kapcsolódó cikkek

Agymosás Fideszmódra. Rádmászik és nem enged.

O.L.K.T.

Ennyit a szülők kórházi elhelyezéséről: soron kívüli beszerzést ígért. De azóta semmi…

O.L.K.T.

Hadházy: A TOLVAJ Rogán változtatott a lenyúlás módszerén.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!