Csak kérdezem…

Csak kérdezem…
Vajon miért nem beszélnek a listavezetésén háborgók, kötekedő, mélyen alul tájékozott beszólogatók arról, hogy Dobrev Klára a DK alapító tagja?
És miért nem említik, hogy nem a konyha munkapultja mellől kilépve találta magát nagy hirtelen a párt EP listájának élén, hanem évek óta tartó politikai, közéleti szerepvállalás, számtalan lakossági fórum, a hatalom koncepciós politikai támadásaival szembeni eredményes, megnyert perek tucatjaival végződő küzdelem, temérdek munka előzte meg azt?
Miért nem beszélnek arról sem hogy tudása, képzettsége, tapasztalata,( jogász-közgazdász, sikeres cégvezető, jól ismeri az uniós pályázati rendszert. Pénzügyjogot tanított az egyetemen, négy nyelven beszél, számos karitatív ügy támogatója, a 2002-es választáson győztes kabinetfőnök.) világképe, és mentalitása okán saját jogon, saját érdemei miatt, elismert és népszerű emberként méltán került a lista élére? Nem Gyurcsányné, hanem Dobrev Klára a listavezető, és ő lesz kiváló EP képviselője a változásban érdekelt, élhető, nyugodt, fejlődő Magyarországot óhajtó tömegeknek, európai magyaroknak.
Az egész ország hasznára.
Sikeres választási szereplést májusban a listavezetőnek, és a listán méltán helyet kapott valamennyi politikusnak!

szező.: Antal Tibor

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány Ferenc: Strache ugyanolyan korrupt disznó mint Orbán!

O.L.K.T.

Egyre több a magyar nyugdíjat kapó ukrán nyugdíjas

O.L.K.T.

A Fidesz szerint a dolgozók nem jól kezelik a fizetésüket, ezért egy részét elvennék, szigorúan csak azért, hogy “segítsenek” takarékoskodni.

O.L.K.T.