Csak kérdezem…

Csak kérdezem…
Vajon miért nem beszélnek a listavezetésén háborgók, kötekedő, mélyen alul tájékozott beszólogatók arról, hogy Dobrev Klára a DK alapító tagja?
És miért nem említik, hogy nem a konyha munkapultja mellől kilépve találta magát nagy hirtelen a párt EP listájának élén, hanem évek óta tartó politikai, közéleti szerepvállalás, számtalan lakossági fórum, a hatalom koncepciós politikai támadásaival szembeni eredményes, megnyert perek tucatjaival végződő küzdelem, temérdek munka előzte meg azt?
Miért nem beszélnek arról sem hogy tudása, képzettsége, tapasztalata,( jogász-közgazdász, sikeres cégvezető, jól ismeri az uniós pályázati rendszert. Pénzügyjogot tanított az egyetemen, négy nyelven beszél, számos karitatív ügy támogatója, a 2002-es választáson győztes kabinetfőnök.) világképe, és mentalitása okán saját jogon, saját érdemei miatt, elismert és népszerű emberként méltán került a lista élére? Nem Gyurcsányné, hanem Dobrev Klára a listavezető, és ő lesz kiváló EP képviselője a változásban érdekelt, élhető, nyugodt, fejlődő Magyarországot óhajtó tömegeknek, európai magyaroknak.
Az egész ország hasznára.
Sikeres választási szereplést májusban a listavezetőnek, és a listán méltán helyet kapott valamennyi politikusnak!

szező.: Antal Tibor

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány Ferenc: Nyolc év után az emberek megelégelték ezt a gyalázatot!

Rubóczki Tamás

Novák Katalin simán kenterbe verte Rezsi Szilárdot és a Fidesz többi hivatásos idiótáját

O.L.K.T.

Erősen hazudozott Szijjártó a Nagykövetség értekezletén

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!