Csak erős idegzetűeknek: Az emberölésért ártatlanul elítélt Tánczos Gábor és édesanyja telefonált a halálbüntetésről miután Orbán Viktor világszerte nagy port felverve bedobta a halálbüntetés bevezetésének ötletét!

0

SOKK! Az emberölésért ártatlanul elítélt Tánczos Gábor és édesanyja telefonált a halálbüntetésről

Sokkolni fogom Önöket. De máshol kezdem: Ma este telefonon keresett meg a körmendi gyermekgyilkossággal ártatlanul elítélt, ma édesanyjával kicsiny otthonában élő Tánczos Gábor és édesanyja, miután Orbán Viktor – világszerte nagy port felverve – bedobta a halálbüntetés bevezetésének ötletét, ami a politikai mészárlások előtt eddig nem látott utakat és új dimenziókat nyit.
A Tánczos-ügyben kelt legutóbbi nagyobb jelentőségű ügy egyébként az volt, amikor a Magyar Grafológiai Társaság kb. évtizedeken át elnöke, Lépold Józsefné egy televíziós műsorban bejelentette, hogy az állam 50 évre titkosította a körmendi gyermekgyilkosság valódi elkövetőjének nevét, miközben Tánczos Gábor ártatlanul ült 10 évet azért az emberölésért, amit nem ő követett el. Ezért a bejelentéséért akkoriban Lépold Józsefné ellen széles körű állampolitikai üldözés indult, de bíróság végül nem volt hajlandó elítélni.

GYILKOSSÁG:

Lépold Józsefné – az ország egyes számú grafológusaként – egyébként Tánczos Gábor kézírásából már annak idején megállapította, hogy nem ő ölte meg a lányt, akinek meggyilkolásával megvádolták és végül 10 év szabadságvesztésre ítélték.

De egy rövid ideig én is grafológiából éltem. Amikor – anyagi háttér híján – autóstoppal Körmendre utaztam, Tánczos Gábor édesanyját, Gyöngyit is felkerestem. Elkértem tőle Tánczos Gábor egyik levelét, amit a börtönben írt. Tánczos Gábor ekkor még börtönben ült. A kézírására pillantva pillanatok alatt láttam: Tánczos Gábor nem ölt embert. Egy gyilkosnak nincs ilyen kézírása. A 12 éves lányt, Heffentrager Zsófiát ráadásul olyan brutális módon és módszeresen gyilkolták meg, ami ritka: bementek a lakásába, megütötték, a nyaki ütőerét szakszerűen, úgynevezett saktermetszéssel átvágták, a nyaki ütőérből méteresre spriccelő vért pedig felfogták valamibe és minden bizonnyal elvitték a helyszínről. A bizonyítékok szerint a vér sem a mosdóba, sem a vécébe nem került. Elvitték.

Mint amikor pl. egy profi vadász gyilkol, aki tudja, hol kell az állatok torkát profi módon átmetszeni, annak vérét profi, gyakorlott vadászként egy edénybe felfogni. Olyan valaki, aki tudja, hol van a nagy termetű emlősök ütőere, és hogyan spriccel méterekre a vér, amikor átvágják egy ember vagy egy állat torkát. Olyan valaki, aki nem irtózik a vértől, mert megszokta, mert az élete részét képezi a nagy termetű vadak edénybe irányított kivéreztetése.

Mit érdemel az a miniszterelnök, Orbán Viktor, aki tudta, ki a gyilkos, mégis egy olyan ártatlan, vidéki, a világ dolgaiban és a politikai bűnözésben járatlan 18 éves fiúra, Tánczos Gáborra fogta, aki még a vértől is irtózott! Mit érdemel a halálbüntetéssel acsarkodó és uszító gyilkos, Orbán Viktor, az Európai Unió egyetlen diktátora?!

Sokan kapnak most a fejükhöz: tényleg! És nem csak Orbán Viktor kapcsán, hanem annak vonatkozásában is, hogy a meggyilkolt kislány apja profi vadász volt, a lány családja vadászcsalád, sok-sok nagyvad brutális lemészárlásával, a vér perverz és aberrált szeretetével és rendszeres zabálásával, profi és rendszeres gyilkolási és vérfogó gyakorlattal és képességgel, kiterjedt rendőrségi és gazságügyi kapcsolatokkal. Ej-ej, milyen kicsi városka is ez a Körmend, ahol egyik fegyveres ismeri a másik fegyverest, és ahol a vadászok a város és a megye vezető rendőreivel járnak közös vérengzésekre. Ahol a gyilkossági helyszínt megváltoztatott és a bizonyítékokkal zsonglőrködött megyei rendőri vezetők oly szorgosak voltak a közös vadászatok közös vérengzéseiben, miközben napi rutinként intézték az ártatlanok elleni koncepciós pereket és börtönbüntetéseket, valamint egymás köztörvényes tisztára mosását a világon mindenből.

Igen. Ha akarjuk, egy következő kormány alkalmával foghatjuk a vadászt és el is ítélhetjük emberölésért. Az fix, hogy százszor több fogást találunk ellene, mint az ellen a Tánczos Gábor ellen, akit már előzetes letartóztatása idején porrá tört és vízben feloldott tudatmódosító mérgekkel kezeltek, és aki reggelente arra ébredt, hogy miközben forog vele az ágy, a karján tűszúrások nyomai láthatók. Nappal és időnként éjjel pedig az IMEI beépített embere térdelt a mellkasán, kínzással követelve, hogy önmagára terhelő tanúvallomást tegyen, miközben Tánczos Gábor tanúvallomásai a rendőrség napi politikai igényei szerint váltakoztak.

Forrás.: Facebook/Kubik Lívia