“Csak egy legény van talpon a vidéken…”

Hadházy Ákos: A Borkai-ügyben tett feljelentésem ügyében voltam a Központi “Nyomozó Főügyészség “ impozáns, új épületében. A feljelentést azért tettem, mert miután a jachton orális élvezetekben részesülő ügyvéd több milliárdot keresett az Audi földjein, egy hozzá köthető cég évek óta havi egymilliót ad Borkai fiának egy olyan cég “vezetéséért”, amely SEMMIT nem csinál, ZÉRÓ bevétele van.
Az ügyben feljelentés kiegészítést rendeltek el. A nyomozóknak el kellett mondanom, szerintem ez miért kelti a hivatali visszaélés, vesztegetés és hűtlen kezelés gyanúját 🙂 Az az érzésem, értették , más kérdés, hogy a főnökük mit enged majd meg nekik….
Azt is kérték, vigyek magammal időközben birtokomba jutott dokumentumokat- becsatoltam Borkainé (tanárnő) luxusbirtokának tulajdonlapjait.

Kapcsolódó cikkek

Matolcsy György atombombát robbantott – talán ő lesz a következő Simicska

O.L.K.T.

A NER korruptsága 4 ezer milliárdba kerül évente, neked és a Magyar embereknek!

O.L.K.T.

85 évre titkosítva. A gyilkosok ma is köztünk járnak, akik nem szegény emberek. Kik ők?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!