CÖF-ös kisfilmek másodpercenként 800 ezerért

Elutasították  a jobbikos Szávay István és az LMP-s Vágó Gábor feljelentését a CÖF félmilliárd forintból készült kisfilmjei ügyében – derül ki Szávay szerdai Facebook bejegyzéséből. A hatóságok szerint ugyanis nem láttak „objektív értékaránytalanságot”

Hosszas adatigénylés és pereskedés után szeptemberben nézhette meg iratbetekintés keretében az Átlátszó, mire is költötte a Fidesz civilnek nevezett agitprop alosztálya azt a félmilliárd forintot, amit a Magyar Villamos Művektől kapott. 

Kiderült, három darab 2 perc 35 másodperces, egy darab 1 perces kisfilmet, valamint egy 1 perc 40 másodperces köszönővideót gyártattak belőle a számos kormányközeli megbízást is elnyert Magno Studio Kft. révén. Az összesen 625 másodpercnyi film legyártásáért és sugárzásáért kiállított számla (bruttó) végösszege 500 989 600 forint volt, azaz a filmek minden másodperce 801 583 forintba került. 

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel, videóval ITT !

Forrás: alfahir.hu

Emlékeztető: „Miközben a devizahiteleseket kilakoltatják, a keményen dolgozó kisembereket ellehetetlenítik, a magyar vidék jócskán leépül, megy a hatalmi arrogancia és a rongyrázás! Mit sem számít a hatalmas államadósság és a magas államháztartási hiány, a fél világot segíti a hatalom az adónkból! Tavaly év végén 72 milliárdot osztottak ki úgy, hogy nem sokkal előtte 73 milliárd forint hitelt vettek föl. A 72 milliárd forint fele el is hagyta azonnal az országot. A budai várba költözés lovardával és földalatti garázzsal kiegészülve talán 400 milliárd forintból megvalósul. A vizes vébé förtelmes túlköltésének ismeretében ez az adat sem biztos még… Hogy mi lesz a magyar társadalommal, és meddig lesz képes finanszírozni ezt a temérdek költekezést, a hatalmas korrupciót, az egyelőre a hatalom szempontjából sokad rangú kérdés.” (Részlet az Ilyen még nem volt: a Miniszterelnökség várkapitányságot alapított című cikkből) 300 milliárd forintot kapnak az oligarchák és a Fidesz-közeli haverok az adónkból szállodák építésére, vagy felújítására. A magyar társadalomnak csak morzsák jutnak…

Kapcsolódó cikkek

A Magyar Nemzeti Banknak semmi köze sajnos a Magyar Államhoz.

O.L.K.T.

Karácsony elveri Tarlóst!

O.L.K.T.

Kaptál levelet Orbántól?

H Miklós